happy spirit festival tickets

Kom je ook?

Tickets voor de Happy Spirit Days 2018 zijn verkrijgbaar via deze website. Elk ticket is inclusief toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze.

Snelle beslissers boeken nu extra voordelig: in februari verkopen we Pre-Early Bird tickets voor €39,95 per dag, in maart gaan de Early Birds voor €49,95 in de verkoop en daarna geldt de dagprijs van €62,50. Inschrijven voor jouw favoriete workshops kan vanaf zaterdag 3 maart via de site.

Als je na het bestellen van tickets geen e-mail van ons ontvangt, kijk dan eerst in de spam-map van je inbox voor je contact met ons opneemt. Als je info@happyspiritdays.nl toevoegt aan je contacten dan is de kans het grootst dat emails goed aankomen. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen voor je ticket of voor je workshop reservering, stuur ons dan even een email.

 

Dit charmante festival is groots en tegelijkertijd kleinschalig. Dankzij de persoonlijke aandacht en kleine groepen, kom je al snel tot de kern. Er zijn per dag slechts 300 tickets beschikbaar, dus het is verstandig op tijd te boeken via onderstaande bestelknop.

Door het boeken van je tickets, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

BESTEL NU

Bestel je tickets

De Happy Spirit Days zijn 15, 16 en 17 juni in Blaricum.
Bij onze ticketingpartner kunt je nu tickets bestellen!
BESTEL NU