fbpx
Tickets 2021-03-31T14:52:17+00:00
happy spirit festival tickets

Kom je ook? Koop hier alvast je kaart voor 2022!

Heerlijk kleinschalig, maar wel kiezen uit de meest kwalitatieve, eigentijdse en vele workshops. En dat op een droomlocatie in het midden van het land.

Ken je je agenda al, maak dan gebruik van onze Early Birds voor €45,00 per dag.

Wat hebben wij een loyale bezoekers! Al onze Pre Early Birds zijn verkocht en… zo goed als iedereen heeft zijn of haar kaart doorgezet naar 2022. Wat zijn we hier blij mee. Waar we ook heel vrolijk van worden? Als je juist nu al een kaart koopt voor 2022. En wij zouden ’t wel aandurven. Want weet je wat zo leuk is? Heb je een Early Bird uit deze reeks, dan mag je straks als eerste je workshops kiezen en hebben we voor jou als superleuke extra de Puressentiel Zuiverende Gel van €6,40: een gel op basis van essentiele olien en Aloe Vera waarmee je zonder water je handen zo schoon hebt.

De reguliere dagprijs is €62,50. Dagkaarten zijn per persoon en geven toegang tot alle workshops; als extra service is het mogelijk om vooraf – om zeker te zijn van een plekje in jouw favoriete workshops – drie activiteiten te reserveren.

Tickets voor de Happy Spirit Days op 10, 11 en 12 juni 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Als je na het bestellen van tickets geen e-mail van ons ontvangt, kijk dan eerst in de spam-map van je inbox voor je contact met ons opneemt. Als je info @happyspiritdays .nl toevoegt aan je contacten dan is de kans het grootst dat e-mails goed aankomen. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen voor je ticket of voor je workshop reservering, stuur ons dan even een email.

Door het boeken van je tickets, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

BESTEL NU

Bestel je tickets

De Happy Spirit Days zijn 10, 11 en 12 juni 2022 in Blaricum.
BESTEL NU