“Wees dankbaar voor yoga
en voel liefde voor deugden,
want samen vormen ze geluk!”

Patty Jongemaets

Patty Jongemaets ontwikkelde deugdenyoga, waarbij innerlijke krachten heel bewust worden verwerkt in de lessen. Yoga hielp haar een burn-out en daaruit voorvloeiende ME te overwinnen en nu is het haar passie om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren hun dromen en doelen na te jagen. Ze is schrijfster van verschillende yogaboeken, fulltime yogadocent in haar eigen praktijk, coach en reconnective healing practioner.

Deugdenyoga voor meer diepgang

Moed, begrip, liefde – het zijn een paar van de deugden die je yogabeoefening meer diepgang kunnen geven. Door deze innerlijke krachten in de lessen te verwerken helpt Patty Jongemaets je bewust te worden van je innerlijke kwaliteiten en hoe je daar gebruik van kunt maken, zowel op als buiten de yogamat. De yogafilosofie zit vol deugden en deugdenyoga is een krachtige en simpele manier om die direct toe te passen in je dagelijks leven. Op een ontspannen en speelse wijze vind je diepgang en verandering. In deze korte introductie-workshop komt één deugd aan bod, welke is nog een verrassing.

Ontdek kinderyoga

Deze korte maar bijzondere workshop is een introductie in kinderyoga, waarmee je innerlijke kind wordt geraakt en even kan spelen. Je voelt weer eens hoe het was om kind te zijn, heerlijk ongedwongen en spontaan. Bijzondere workshop, waarbij Patty Jongemaets altijd contact weet te maken met de kern.