“Luister naar de klanken van de harp
en voel de rust in je hart”

Laura Lotti & Marianne Hardeman

Laura Lotti is een getalenteerd en gepassioneerd harpist die al speelt vanaf haar jeugd. Ze heeft onlangs haar eigen album uitgebracht en veel ervaring in het combineren van harpspelen als begeleiding van yoga-oefeningen.
Marianne Hardeman is een bedreven yogadocente die les geeft in Amsterdam en Utrecht. Samen bieden ze een unieke workshop voor zowel beginners als gevorderden.

Yin yoga met harp

Live muziek en Yin Yoga is een unieke combinatie die ontzettend snel aan populariteit wint. Wie het een keer heeft meegemaakt begrijpt heel goed waarom: de klanken versterken het effect van de houdingen en maken de ervaring nog intenser. Tijdens deze workshop van een uur zorgt de harp met haar zachte, typerende klank voor een zeer rustgevend en helend effect. Harpiste Laura Lotti roept met haar sprookjesachtige muziek innerlijke rust, warmte en mooie gevoelens op. Yin yogadocente Marianne Hardeman begeleidt je tegelijkertijd met haar warme stem door de verschillende asana’s. Deze muzikale yoga-ervaring zorgt voor ultieme balans tussen lichaam en geest – of je nu geoefend yogi bent, of voor het eerst op de mat staat.

Zaterdag 16 en zondag 17 juni