“Luister naar de klanken van de harp
en voel de rust in je hart”

Laura Lotti 

Laura Lotti is een getalenteerd en gepassioneerd harpist die al speelt vanaf haar jeugd. Ze heeft onlangs haar eigen album uitgebracht en veel ervaring in het combineren van harpspelen als begeleiding van yoga-oefeningen.

Yin yoga met harp

Live muziek en Yin Yoga is een unieke combinatie die ontzettend aan populariteit wint. Wie het een keer heeft meegemaakt, snapt heel goed waarom: de klanken versterken het effect van de houdingen en maken de ervaring nog intenser. Deze yin yoga workshop met live harp muziek is een echte muzikale yoga-ervaring en stimuleert ultieme balans tussen lichaam en geest – of je nu geoefend yogi bent, of voor het eerst op de mat staat.
Harpiste Laura Lotti roept met haar sprookjesachtige muziek innerlijke rust, warmte en mooie gevoelens op. Op het Happy Spirit Days combineert Laura Lotti haar muziek met een yin workshop van de Gooische top-yogadocente Nanda Lofvers tijdens het zaterdag programma en op zondag is ze te horen bij een yin live harp workshop met geoefend yogi Mareille Outshoorn uit Amsterdam.

Zaterdag 16 en zondag 17 juni