fbpx
Esther Stevens 2019-02-12T05:21:57+00:00

Esther Stevens

Zolang Esther Stevens zich herinnert voelt en ziet zij meer en dat was zeker niet altijd makkelijk… Haar intuïtie en hooggevoeligheid vroegen haar aandacht. En zo begon haar innerlijke reis. Diverse spiritual teachers vanuit het Boeddhisme en Sjamanisme hebben haar daarbij persoonlijk begeleid. Een van hen is de vermaarde arts en leraar Rinpoche Tulku Lobsang.
Daarnaast volgde Esther de 5-jarige opleiding psychotherapie en hypnotherapie. Inmiddels geeft zij al meer dan 10 jaar coaching en opleiding aan mensen die spiritueel willen groeien en zich persoonlijk willen ontwikkelen en mensen die vanuit hun hart willen ondernemen.

Ondernemen vanuit je intuïtie

Esther geeft tijdens de workshop een heldere kijk op ondernemen vanuit het hart. Want dit is, volgens haar, de enige weg waardoor een bedrijf kan groeien. Het zorgt er bovendien voor dat gedachten en verplichtingen niet te veel afleiden van het werkelijke doel. Zelfstandig ondernemen is geloven in jezelf en van daaruit creëren. Met een eigen werkbaar plan. Want wat voor de een wel werkt, werkt voor de ander niet en omgekeerd. Zelfstandig ondernemen vanuit het hart is een ontdekkingsreis die vooral ontspannen verloopt, de resultaten volgen dan vanzelf.
Maar hoe blijf je dicht bij jezelf?
Esther deelt haar valkuilen en ervaringen, maar geeft vooral inzicht en inspiratie om succesvol vanuit je intuïtie, passie en kwaliteiten te kunnen ondernemen.

Zaterdag 22 juni

Esther is vrijdag, zaterdag en zondag ook als medium aanwezig voor festivalconsulten.