“Geef een glimlach weg,
gewoon aan iedereen die je tegenkomt.”

Erica Hooft

Erica Hooft is trainer, adviseur, begeleider en vooral mens. De afgelopen twintig jaar stonden voor haar in het teken van positieve energie voor mensen, dieren, planten en de aarde. In haar workshops vormen de energieën van engelen – LichtWesen – de basis waarmee aan het persoonlijk BewustZijn wordt gewerkt. Door te focussen op zelfreflectie, zelfvertrouwen en puurheid brengt ze met humor en metaforen de brug tussen engelen en mensen in beeld. Tijdens de Happy Spirit Days geeft Erica Hooft twee lezingen waarmee ze je op een duidelijke en humoristische manier meeneemt in haar wereld.

Lezing ‘Naar de basis van spiritualiteit’

Deze lezing is interactief en gaat terug naar de basis van de spiritualiteit. Wie wil ontdekken wat het inhoudt, of het de zoveelste hype is of dat het voor iedereen goed is op een spirituele manier te leven, zit hier helemaal goed. Kom luisteren of meedoen en leer te leven in het nu.

Lezing ‘Wat is nu je aura eigenlijk?’

Deze lezing staat in het teken van de Aura. Wat is dat nu eigenlijk – en wat is het niet? Erica werkt graag met metaforen en dat zorgt voor een helder en soms grappig verhaal.