“Kijk eens niet naar wat je wilt,
maar naar wat je niet wilt –
daar zit veel meer waarheid dan je denkt.”

Andy van de Poel

Andy van de Poel maakt in zijn coaching-sessies gebruik van kristallen en hun trillingen. Bij elke persoon of fase past een ander mineraal en door deze bijzondere verbindingen te maken helpt hij mensen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgt hij op een duurzame manier voor een leven in balans.  Tijdens de Happy Spirit Days geeft Andy van de Poel twee lezingen waarbij kristallen en hun trillingen een centrale rol spelen.

Lezing ‘Kristallen en hun trillingen: weten wat je wil’

Deze lezing gaat over vrij zijn van je eigen wil. We willen van alles, maar vaak kies je deze dingen niet vanuit jezelf. In contact komen met jezelf brengt daar verandering in en de combinatie van fris inzicht en mineralen op maat helpen daarbij.

Lezing ‘Kristallen en hun trillingen voor keuzevrijheid’

In deze lezing draait het om kiezen. Veel mensen ervaren het als een opgave, terwijl kiezen juist een enorme vrijheid biedt. Laat je meenemen door een heldere visie en de hoge trilling van mineralen op maat en transformeer keuzestress in keuzevrijheid. Tijdens dit uur ontdek je toenemend zelfbewustzijn op een speelse en toegankelijke manier.