fbpx
Vera Develing 2020-03-09T17:51:51+00:00
Vera Develing-Yoga Nindra en Bevrijd je Brein-Happy Spirit Days 2020

‘’hoe minder ik doe, hoe meer ik ben’’

Vera Develing

Ervaren yogadocente Vera Develing woont in een boshuisje, wandelt het liefst blootvoets en duikt geregeld in de neurowetenschappen. Ook brengt zij de wetenschap uit het oosten graag samen met die van het westen. Voor Vera staat yoga voor verbinden. Het mooist vindt zij de verbinding met de stilte in haarzelf. Rust en ontspanning zijn voor haar essentieel. Geen wonder dat zij de workshop Yoga Nidra geeft. Daarnaast geeft zij het door haar ontwikkelde Bevrijd je brein yoga.

Yoga Nidra

Bewust ontspannen is een hele uitdaging in een wereld vol drukte en prikkels, waarin veel mensen last hebben van stress en slaapproblemen. Yoga Nidra helpt je om bewust te ontspannen: fysiek, mentaal en emotioneel. Het is één van de kroonjuwelen uit de yogatraditie. Je kunt het zien als een liggende meditatietechniek. Hiermee leidt Vera je door verschillende lagen van je bewustzijn. Je raakt in een diepe staat van ontspanning om daarna opgefrist en ontspannen verder te genieten van het festival. Yoga Nidra is zeer toegankelijk en geschikt voor beginners en geoefende yogi’s.

• Vrijdag 12 juni 2020
• Tijd: 13:15 – 14:15
• Locatie: tuinhuis

Bevrijd je Brein

In deze workshop leer je meer over de werking van je hersenen en hoe je je gedachten vóór je in plaats van tegen je kan laten werken. Met adem, een mudra (handgebaar) en een aantal yin-yogahoudingen wordt je brein in balans gebracht. Hierdoor ontstaat creativiteit, focus en ontspanning. Tijdens de houdingen legt Vera je uit over hoe het brein, het zenuwstelsel en de ademhaling kunnen samenwerken en wat de effecten hiervan zijn. Je verlaat de workshop gegarandeerd vol nieuwe inspiratie.

• Zondag 14 juni 2020
• Tijd: 11:45 – 12:45
• Locatie: tuinhuis

 Ga terug