fbpx
Mérène Rouma 2020-03-09T18:41:09+00:00
Merena Rouma Hoogevoeligheid Happy Spirit Days 2020

‘’de onderstroom is alles wat niet zichtbaar is maar wel waarneembaar’’

Merene Rouma

Mérène Rouma werkt 25 jaar als healing coach en is ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en emotionele vraagstukken. Hoogsensitiviteit, emoties en het chakrasysteem verbindt zij met elkaar bij het helpen van mensen. Haar passie is mensen op hun weg naar binnen te begeleiden, waardoor zij hun innerlijke balans, kracht en liefde (her)vinden. Hierover heeft zij het Handboek voor Hoogsensitiviteit, uitgegeven door The Optimist, geschreven.

Omgaan met hoogsensitiviteit

In haar workshop neemt Mérène je mee naar het leven in hooggevoeligheid. Van hoogsensitieve mensen wordt gezegd dat zij ‘buiten zichzelf leven’. Hun voelsprieten staan altijd op de omgeving gericht: op anderen; op wat anderen doen, denken, voelen en vinden. Hun uitdaging is een draai te maken van 180 graden naar binnen toe. Wat is daarvoor nodig? Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat ze niet langer alles binnen laten komen. Dat ze zich niet langer kwetsbaar voelen en eronder lijden.Mérène legt hiervoor de verbinding met het chakrasysteem. Dat geeft een handvat bij het reflecteren, het bewust worden en bij het helen van energie.

Je hoeft zelf niet hoogsensitief te zijn om deze workshop te volgen. Het verhaal biedt je de mogelijkheid tot reflectie over jezelf en leert je meer over transformatieprocessen en over een hooggevoelig persoon in je omgeving. Tijdens haar geleide visualisatie ervaar je dat je gevoelens gekoppeld zijn aan een chakra. Je voelt zelf de verbinding met je energiesysteem.

• Vrijdag 12 juni 2020
• Tijd: 13:15 – 14:15
• Locatie: hooiberg

• Zaterdag 13 juni 2020
• Tijd: 13:15 – 14:15
• Locatie: hooiberg

 Ga terug