fbpx
Maarten Oversier 2020-03-12T00:15:18+00:00
maarten-oversier-de reis van reincarnererende ziel.

‘’alles is energie en energie is alles’’

Maarten Oversier

Reïncarnatietherapeut Maarten Oversier heeft 22 jaar en zo’n 10.000 sessies met cliënten op zijn naam staan en geeft daarnaast ook trainingen aan therapeuten, healers, coaches en trainers in binnen- en buitenland. Na een opleiding in regressie- en reïncarnatietherapie, leerde hij onder leiding van o.a. Indiaanse stamoudsten en medicijnmannen in Noord-Amerika over het belang van het werken met de voorouders en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen. Afgelopen jaar hebben we veelvuldig de vraag gekregen: is Maarten Oversier er weer? En jazeker. Ook wij krijgen er geen genoeg van en daarom is Maarten voor de derde keer op het festival. En deze keer op zaterdag en zondag. Met naast zijn veelgeprezen lezing dit jaar ook met de reis van reïncarnerende ziel.

Reïncarnatie

Reïncarnatie betekent dat wij, mensenwezens, vanuit onze Ziel op reis zijn door verschillende dimensies heen. Die van het aardse bestaan is ons wel bekend. Het lichaam is een huis van die ziel. Leven na leven neemt ze een andere gedaante aan. Gedurende die reis leert de ziel door al die levens en persoonlijkheden met bijbehorende ervaringen, over alle aspecten van het menselijk bestaan op aarde. Door alle bestaansvormen heen is de ziel steeds bewust. Hij registreert en ervaart zichzelf en zijn omgeving voortdurend. Zoals tijdens de periode in de baarmoeder, de geboorte, de baby- en kindertijd en vorige levens. Meer op de achtergrond echter, of vaak zelfs vergeten, is de periode die voorafgaat aan een aardse incarnatie, of de sfeer waarin we terecht komen als en nadat we eens stierven. Dat noemen we ‘het tussenbestaan’.

Welke samenhang en logica er is tussen het verlaten van een vorig leven en het aanvangen van een nieuw leven? Dat die samenhang bestaat is niet alleen duidelijk, het blijkt ook een uiterst fascinerend, inzicht gevend en helend traject te zijn om te ontdekken. Tijdens een lichte trance zijn die herinneringen betrekkelijk eenvoudig te bereiken. Essentiële levensvragen worden er beantwoord. Waarom koos jij voor je vader en moeder, een groot of klein gezin, bepaalde ziektebeelden, kerkelijke achtergrond armoede of rijkdom? Welke thema’s, aandoeningen en kwaliteiten zijn actueel binnen de nieuwe familieconstellatie en wat schiet je daarmee op? Mensen zijn in therapie vaak enorm verrast dat er zoveel informatie verkrijgbaar is in het gebied dat zich vlak onder onze dagelijkse gedachten en beslommeringen bevindt. Geen suggestie, geen fantasie, geen lariekoek, nee gewoon wezenlijke inzichten over jezelf!
Tijdens deze lezing word je meegenomen op een reis van de reïncarnerende ziel. Wellicht herken je jezelf erin.

  • Zaterdag 13 juni 2020
  • Tijd: 16:15 – 17:45
  • Locatie: hooiberg

De tranen van onze voorouders

Veel mensen zijn onbewust belast met de pijnlijke en onafgeronde ervaringen van hun (voor)ouders. Ook na het fysiek sterven blijft de verbinding met hen van kracht en zo wordt energetisch veel overgedragen van generatie op generatie. En wat onopgelost achterblijft zoekt naar nieuwe wegen om alsnog aan het licht te komen. Vandaar dat het van groot belang is je voorouders te kennen, vooral waar het soms pijnlijk was. Natuurvolken weten dit en kennen in hun tradities allerlei ceremonies en rituelen die zorgen voor heling zodat nazaten niet onnodig belast worden met oude energieën. Maarten haalt in deze lezing diverse voorbeelden aan uit zijn praktijk. Hij legt uit hoe de ballast van mensen die gebeurtenissen hebben meegemaakt, wordt overgedragen op de volgende generaties. Bovendien geeft Maarten handvatten hoe het nageslacht, wij dus, zelf aan de slag kan gaan om deze ‘unfinished bussines’ te transformeren en los te laten zodat de verstorende werking stopt. Deze lezing is in eerste instantie informatief bedoeld, de ervaring leert echter dat mensen er dikwijls door geraakt worden en met veel inzichten en innerlijke beweging naar huis gaan.

  • Zondag 14 juni 2020
  • Tijd: 11:45 – 12:45
  • Locatie: hooiberg
 Ga terug