fbpx
Esther Lucassen Danah Monique Bosch 2020-03-09T17:32:18+00:00
Esther Lucassen en Danah Monique Bosch-Healing Drum & Yin Yoga Sessie-Happy Spirit Days 2020

’liefde spel je niet… liefde voel je’’

Esther Lucassen en Danah Monique Bosch

De liefde waarmee yogadocent Esther Lucassen en sound healer Danah Monique Bosch deze Healing Drum en Yin Yoga sessie geven, is bij binnenkomst al voelbaar. Anna Heddes geeft daar met haar crystal sound bowls nog een extra dimensie aan. Laat je op de yogamat meevoeren door het geluid van de drums in een sessie die je niet snel zult vergeten.

Healing Drum en Yin Yoga Sessie

Het contact tussen je lichaam (de houdingen) en de klanken van de drum is een mooie manier om snel naar de kern van jouw zijn te gaan. Met Yin Yoga blijf je meestal laag bij de grond; de veelal liggende houdingen zijn relatief makkelijk om in te komen, maar de uitdaging zit hem in het langer blijven in de houding, waardoor je opgehoopte spanningen onthult (Reveal) en daardoor weer ruimte creëert in je lichaam. Omdat alles resoneert wat we doen in het leven, de keuzes die we maken, de manier waarop we ons voeden, is het logisch dat dit ergens in het lichaam wordt opgevangen. Maar dit behoort tot het verleden, je mag het aanpakken en afscheid nemen (Deal) en daarom is deze Yin sessie een mooie uitnodiging om jezelf te helen (Heal). Daarbij voert de drum je mee naar wie je werkelijk bent en brengt genezing doordat de klank jou laat kijken naar wat je normaal niet ziet. Ook trilt het geluid van de drum energetische blokkades los en werkt het door op je endocriene systeem, wat wel drie weken blijft resoneren. Dus Reveal – Deal – Heal op de Happy Spirit Days! Zowel voor beginners als gevorderden.

  • Vrijdag 12 juni 2020
  • Tijd: 13:45 – 14:45
  • Locatie: stiltetent
  • Zondag 14 juni 2020
  • Tijd: 15:15 – 16:15
  • Locatie: stiltetent

Afgelopen jaar kregen we veel mooie reacties op de healing sessies van Danah en haar Meridian Energetics team. We zijn dan ook blij met hun komst naar onze Happy Garden met hun vernieuwende, op de 12 chakra’s gebaseerde, healing methode.

 Ga terug