fbpx
Alea Kay – voorheen Lex Empress 2020-03-06T15:54:33+00:00
Alea Kay aka Lex Empress | Samen een intentie visualiseren | Concert Alea Kay | HappySpiritDays2020

’ik ben jou, en jij bent mij. Samen kunnen we de wereld mooier maken’’

Alea Kay –  voorheen Lex Empress

We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat Alea Kay wilde komen. Want Alea Kay is een wereldartiest met een vocaal bereik van 4 octaven en 7 talen om uit te kiezen. Haar stem herinnert ons aan Kate Bush,  Alanis Morisette, Fleetwood Mac, Portishead en Massive Attack. Toch blijft ze uniek. Het is allemaal Alea Kay. Al jaren is ze (voorheen bekend als Lex Empress) een inspiratie voor velen. Intuïtieve improvisatie is altijd haar beste maatje geweest.

Haar Soulsong concerten zijn wereldwijd uitverkocht en haar retraites zijn een geweldig medicijn voor iedereen die transformatie wenst. Haar nieuwe album met 14 nummers is klaar voor release in 2020. Geschreven in Amsterdam, Ibiza, NYC, LA en Chicago en geproduceerd in LA door Justin Stanley die ook Sheryl Crow produceerde. Met Alea’s debuutalbum ‘The Trojan Hummingbird’ dat streeft naar een inclusief wereldbeeld, worden al haar transformatieve gaven voor iedereen beschikbaar. Ze heeft nu haar perfecte creatieve flow gevonden en belooft de wereld dat er nog veel meer komt.

Samen een intentie visualiseren

In deze unieke workshop neemt Alea je mee in een geleide meditatie. Na het ontspannen van het lichaam en een bodyscan vraagt ze je om een persoonlijk doel te visualiseren. Je gebruikt je stem met klanken, tonen en woord om je wens te uiten. Iedereen doet dit tegelijk en Alea spreekt en zingt gedurende de gehele meditatie mee als inspiratie en ondersteuning. Een ervaring die je leven kan veranderen. En een misschien éénmalige kans om Alea op een kleinschalig festival mee te maken.

  • Zaterdag 13 juni 2020
  • Tijd: 12:15 – 13:15
  • locatie: stiltetent

Concert Alea Kay

In dit improvisatie concert word je meegenomen op een magische reis van het lied. Alle songs zijn gemaakt met woorden uit het publiek en worden ter plekke bedacht en gespeeld. Samen beantwoord je vragen als “Wat wens jij voor de toekomst?” en “Wat laten we gaan?” Met de input maakt Alea een lied. Ook zingt Alea een aantal nummers van haar album ‘’The Trojan Hummingbird’’. En er is ruimte voor een klein aantal persoonlijke liedjes. Alea gebruikt de beelden die ze ziet en de tonen die ze hoort om een liedje te maken met specifieke informatie voor de luisteraar. Dit alles doet zij samen met de begaafde Gilian Baracs op piano. Voor anderen zijn deze soulsongs ook heerlijk meegenieten.’ Alea Kay met Gilian Baracs op piano (YouTube)

  • Zaterdag 13 juni 2020
  • Tijd: 16:45 – 17:45
  • Locatie: stiltetent

Coaching sessies of een persoonlijk improvisatielied van Alea

Op zondag 14 juni is Alea terug. Extra en uniek op ons festival zijn die dag de coaching sessies en persoonlijke improvisatienummers van Alea. Omdat deze sessies heel snel vol zullen zijn, kan vooraf via de site worden ingeschreven. De inschrijfdatum maken wij op onze social media en in onze nieuwsbrief bekend. Zie voor meer info onder Happy Garden op onze site.

Zondag 14 juni 2020

 Ga terug