fbpx
Afke Reijenga 2020-03-09T17:08:39+00:00
Afke Reijenga--HappySpiritDays 2020

“to love life and live love”

Afke Reijenga

Afke Reijenga leidde een rock ’n roll leven in de wereld van kunst, tv en film totdat ze daar schoon genoeg van kreeg. Ze gaf haar relatie, werk, huis en glamourleven op om in alle eenvoud over de wereld te gaan reizen. Ze zocht en vond verbinding in verschillende culturen, mensen en plaatsen, en in de natuur, in stilte en in haar dagelijkse yoga practice. In 2011 kwam ze terug naar Amsterdam om haar liefde voor yoga uit te dragen en te delen. In de klassen van Afke ligt de focus op de adem: de basis van alles. Afke is dit jaar terug op de Happy Spirit Days met haar kenmerkende Yoga met een smile workshop. En… met een tantra-workshop. Dat vinden wij best een beetje gewaagd, maar Afke heeft ons meer dan overtuigd.

Yoga met een smile

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan is de Tribal Vinyasa yogales van Afke Reijenga beslist iets voor jou. Met haar grote lach en energieke persoonlijkheid leidt Afke je door de sessie. Het maakt niet uit of het volledig nieuw voor je is of dat je al jaren ervaring hebt. Afke Reijenga geeft een heel eigen draai aan Tribal Vinyasa en dit uur met Asana’s, Pranayama en mantra’s is gewoon een feestje. The vibe ontstaat, dat is zeker! Je wordt vrolijk en ontdekt weer een nieuw stukje van jezelf. Haar les is een mix van yoga, martial arts en zelfs een beetje dans. Denk aan langzame, lieflijke (dans)bewegingen, maar ook aan energieke, krachtige moves. Met meer dan 700 lesuren op haar naam, heeft Afke veel te bieden, zowel voor beginners als gevorderden.

• Zaterdag 13 juni 2020
• Tijd: 10:15 – 11:15
• Locatie: tuinhuis

Kennismaking met Tantra

Tantra is een begrip dat we vaak horen. Maar wat is Tantra nu precies? Tantra is een levensfilosofie waarin alles welkom is. Waar alles in contact mag worden gebracht, zowel de mooie, als de minder mooie kanten van onszelf. Ben je daar nieuwsgierig naar? Dan is deze veilige Tantra beginnersworkshop echt iets voor jou. Ben jij benieuwd waarom Tantra vaak wordt verward met seks? Wil jij weten hoe je meer kan verbinden met je levensenergie? En wil je meer verbinding en connectie ervaren in je dagelijks leven met jezelf en met anderen? In deze workshop nemen Afke Reijenga en Sjoerd den Daas je mee op een kleine reis. Een reis vol ontdekkingen over de diepte van het leven. Een workshop met veel leuke praktische oefeningen en met een vleugje mystiek. En alleen of samen; dat maakt niet uit. Tantra is voor iedereen.
Kledingadvies: comfortabe.

• Zaterdag 13 juni 2020
• Tijd: 16:15 – 17:15
• Locatie: tuinhuis

 Ga terug