fbpx
Yourie Castricum 2019-03-13T08:55:12+00:00

Yourie Castricum

Yourie Castricum is muzikant, healer en begeleider van sjamanistische rituelen. Muziek speelt een grote rol in zijn leven en vooral de helende aspecten daarvan zijn voor hem een steeds prominentere plaats in gaan nemen. Voor zijn sound healing concerten reist hij door binnen- en buitenland en hij beschouwt het delen van deze bijzondere rituelen met de wereld als zijn roeping.

Sound healing ligconcert

Muzikale klanken die je meenemen de diepte in, je laten zweven, je laten voelen. Tijdens dit sound healing ligconcert gebeurt er iets bijzonders. Yourie gebruikt naast zijn handpan ook instrumenten als een mondharp, (blad)ratels, sjamanentrom en zijn stem voor het ten gehore brengen van eeuwenoude Indiaanse liederen die door medicijnenmannen werden gezongen tijdens helingsrituelen. Het is een reis door helende klanken die mensen raakt. De passie waarmee hij te werk gaat en de manier waarop hij zijn muziek afstemt op het publiek, zorgen vaak voor veel ontroering. Dit sound healing ligconcert is een ervaring die je bij blijft.

Yourie verzorgt daarnaast ook de openingsceremonie op zaterdag 22 juni. Met sjamanentrom, handpan en zang opent hij de dag en nodigt hij mensen uit naar binnen te gaan en mee te zingen.

Vrijdag 21 juni om 11:45 – 12:45

Zaterdag 22 juni (openingsceremonie)