fbpx
Rolf van Baalen 2019-03-13T09:17:44+00:00

Rolf van Baalen

Rolf van Baalen is onder meer yogadocent, instructeur in de Wim Hof-Methode en medeoprichter van het Happy with Yoga-platform. Hij kwam er al op jonge leeftijd achter dat er meer achter het leven moet zitten dan overleven. ‘We zijn geen machteloze toeschouwers van het leven dat voorbijschiet, maar krachtige persoonlijkheden die ons leven kunnen sturen naar onze dromen en doelen.’

Yoga Nidra

Ontspannen is een luxe in een wereld vol drukte en prikkels. Hierdoor ervaren veel mensen stress of slaapproblemen. Hoe soepel schakel jij van je doe-modus naar je ontspanningsmodus? Yoga Nidra helpt hierbij. Het is één van de kroonjuwelen uit de Yoga-traditie: een systematische methode om naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning toe te werken. Een sessie van een uur is te vergelijken met vier uur slaap, je zal een diepe ontspanning ervaren zoals nooit tevoren. Gun jezelf dit cadeautje!

Yoga Nidra is zeer toegankelijk en geschikt voor beginners en geoefende yogi’s. Laat je meenemen in een diepe staat van ontspanning om daarna helemaal opgefrist en ontspannen verder te genieten van het festival.

Vrijdag 21 juni om 13:15 – 14:15