fbpx
Juriaan Galavazi 2019-03-13T09:23:34+00:00

Juriaan Galavazi

Volgens holistisch huisarts en coach Juriaan Galavazi zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen en laat hij je ervaren hoe je zelf een grote invloed hebt op je welbevinden.

Je klacht als kans

In dit uur gaat Juriaan Galavazi in op de vraag: Wat heeft de klacht mij te vertellen? Want vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt. Stress of een hoofd vol gedachten manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn.
Juriaan beschouwt je lijf als perfecte thermometer. Je lijf is slimmer dan je hoofd. Het is de richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met ons hoofd geen nee zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren?
Juriaan Galavazi komt je op het festival vertellen hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan om zo je leven een positieve wending te geven.

Vrijdag 21 juni om 16:00 – 17:00