fbpx
Inti Wasi 2019-03-13T08:50:47+00:00

Inti Wasi

Inti Wasi heeft jarenlange ervaring met het leiden van ceremonies volgens de oeroude tradities van de inheemse volkeren van Amerika. Hij deed zijn kennis op tijdens zijn reizen door de jungle van Zuid- en Midden-Amerika en heeft veel rituelen bijgewoond en uitgevoerd. In 2019 maken Inti en zijn bijzondere ceremonies, samen met muzikanten Jelle Schipper, Yourie Castricum en Ditte de Muynck, hun primeur op de Happy Spirit Days.

Mystieke cacao-meditatie met klankbad

Bij deze mystieke ceremonie wordt cacao gebruikt om het hart op een subtiele, maar diepe manier te openen. Inti Wasi werkt met pure cacao van de inheemse Mayabevolking van Guatemala die wordt bereid met ingrediënten als maismeel, kurkuma, gember en rode peper. Iedereen krijgt een kopje cacaodrank, voordat de meditatie begint. Inti en zijn team (Jelle Schipper op gitaar – Yourie Castricum op de handpan – klankhealing van Ditte de Muynck) starten met een klankbad van verschillende sjamanistische instrumenten, waaronder drums, ratels, mondharpen, klankschalen, didgeridoo, handpan en intuïtieve zang. Na ongeveer een half uur krijgen deelnemers de ruimte om wat meer actief te worden door middel van samen mediteren en/of zingen – maar alleen luisteren kan natuurlijk ook.

Openingsceremonie

Inti verzorgt op vrijdag 21 juni de bijzondere openingsceremonie van de Happy Spirit Days. Tijdens dit zegeningsritueel zingt Inti een aantal inheemse liederen om de verbinding met elkaar en met Moeder Aarde te bekrachtigen. Zorg dus dat je erbij bent!

Vrijdag 21 juni om 15:15 – 16:15

Zaterdag 22 juni om 15:30 – 16:30