fbpx
Erica Hooft 2019-03-13T08:42:19+00:00

“Geef een glimlach weg,
gewoon aan iedereen die je tegenkomt.”

Erica Hooft

Erica Hooft is trainer, adviseur, begeleider en vooral mens. De afgelopen twintig jaar stonden voor haar in het teken van positieve energie voor mensen, dieren, planten en de aarde. In haar workshops vormen de energieën van engelen – LichtWesen – de basis waarmee aan het persoonlijk BewustZijn wordt gewerkt. Door te focussen op zelfreflectie, zelfvertrouwen en puurheid brengt ze met humor en metaforen de brug tussen engelen en mensen in beeld. Tijdens de Happy Spirit Days geeft Erica Hooft voor het derde jaar op rij een workshop en een lezing waarmee ze je op een duidelijke en humoristische manier meeneemt in haar wereld.

Lezing ‘Naar de basis van spiritualiteit’

Deze lezing is interactief en gaat terug naar de basis van de spiritualiteit. Wie wil ontdekken wat het inhoudt, of het de zoveelste hype is of dat het voor iedereen goed is op een spirituele manier te leven, zit hier helemaal goed. Kom luisteren of meedoen en leer te leven in het nu.

Vrijdag 21 juni om 12:15 – 13:15

Workshop ‘Weg met de stress’

Drukke dagen, nog even dit, nog even dat, verplichtingen in huis en daarbuiten, kinderen, sociale contacten, daarnaast nog vaak een baan – we eisen veel van onszelf en dat voelen we in ons lichaam. De energie raakt op, kleine kwaaltjes wisselen elkaar af en de stress zet zich vast. Diep van binnen weten we dat we tijd voor onszelf moeten nemen en het goede nieuws is: je hoeft niet meer dan vijf minuten per dag vrij te maken om goed te starten. Doe mee met de workshop en ervaar het verschil, je boort direct een bron van rust en stilte aan zodat je meer balans en stabiliteit ervaart.

Zaterdag 22 juni om 17:15 – 18:15