fbpx
Corine Lepoutre 2020-01-30T13:46:54+00:00

Corine Lepoutre

Corine Lepoutre is trainer en coach op het gebied van mindfulness en heartfulness. En zij is publicist/journalist. Haar focus ligt op het breed toegankelijk maken van mindfulness, yoga en spiritualiteit. Jaarlijks reist zij naar India om vanuit de bron te leren en in kloosters en ashrams yoga en meditatie te beoefenen. In 2014 richtte Lepoutre de Mindul Academy op voor mindfulness en heartfulness trainingen en mindful coaching.

Mindfulness: een goede relatie met jezelf

Mindfulness helpt je om in contact te komen – en te blijven – met jezelf. Dat is belangrijk, want een goede relatie met jezelf vormt de basis van jouw leven. Verbinding maken met jezelf is vooral een (her)ontdekking van wie je bent. Door drukte, stress, piekeren of gewoon maar doorgaan zonder pauze, kan het gebeuren dat je ‘jezelf kwijtraakt’. De verbinding met jezelf herstellen is je bewust zijn van je lichaam, gedachten en gevoelens als één geheel.
Dat kan je leren door te pauzeren, echt even niets te doen, en aandachtig, open en vriendelijk te luisteren naar wat er met je gebeurt. En dat is best lastig in een wereld die voortdurend je aandacht probeert te vangen met nieuwe prikkels en eisen.
In de mindfulness workshop laat Corine je met een aantal simpele oefeningen ervaren hoe je kunt bouwen aan de belangrijkste relatie van je leven, namelijk die met jezelf.

Vrijdag 21 juni om 14:45 – 15:45

Zondag 23 juni om 11:45 – 12:45