fbpx
Bart Scholtissen 2020-01-30T13:46:53+00:00

Bart Scholtissen

Bart Scholtissen werkte na zijn opleiding tot doctor in de neuropsychologie meer dan 10 jaar in de academische wereld. Nu heeft hij een missie, namelijk mensen dichter bij hun eigen natuur brengen om zo een mooiere en beter gebalanceerde wereld te laten ontstaan.
Net als The Iceman Wim Hof brengt Bart Scholtissen mensen terug naar hun kern zodat ze weer controle krijgen over hun eigen systeem. Terwijl Hof dit vooral doet met ademhaling en ijsbaden maakt Bart daarnaast ook gebruik van andere methodes. Zo neemt hij mensen mee de natuur in.
Zijn doel daarbij is het verbeteren van de mindset want de mindset creëert je realiteit. Het is volgens Bart tijd om alle mentale regels die niet meer werken maar de mindset wel beïnvloeden te vervangen om zo gezonder en gelukkiger te worden.

Back To Your Nature

Tijdens het festival gaat Bart op een interactieve manier met je aan de slag zodat je kunt werken aan een betere verbinding met jezelf en de natuur. Hij neemt je mee op een reis naar binnen. Onder meer door je bewuster te maken van je ademhaling, de afstandsbediening van je zenuwstelsel, door beperkende gedachten los te laten en de kennis van je brein te verdiepen.
En als Level 3 instructeur van de Wim Hof methode zal ook het ijs niet ontbreken. Een mooie manier om je eigen mindset te testen.

Zaterdag 22 juni om 10:15 – 11:15