Charissa Schipper 2019-01-21T06:14:38+00:00

“Breng elke dag beweging in je lijf voor meer inspiratie in je leven.”

Charissa Schipper

Charissa Schipper is creatief, spiritueel en kleurrijk. Ze geeft onder meer cursussen en workshops in tarot, kleurenmagie en chakra’s. Vanuit haar interesse in trilling en beweging werkt ze daarnaast met stemvorken en edelstenen. Kortom: een allrounder die op de Happy Spirit Days niet mag ontbreken!

Tarotkaarten voor inzicht

De workshop Tarot is een mooie kennismaking met wat je zoal met dit bijzondere kaartspel kunt doen. Charissa Schipper vertelt over de symboliek en de diepere betekenis van de kaarten, hoe je ze kunt leggen en wat je eruit kunt lezen. Het gaat daarbij om een intuïtief samenspel tussen de kaarten en het onderbewuste.

Stemvork-resonantie voor healing

Bij deze workshop werk je met de Ohmstemvork om bewust te worden van trillingen en de mogelijkheden die ze bieden. De stemvork helpt niet alleen bij het vinden van plekken in je lichaam waar de energie niet goed doorstroomt, je kunt deze blokkades er ook mee oplossen. Charissa Schipper laat zien hoe gemakkelijk het is om met de stemvork te werken op je eigen lichaam en op dat van anderen. Een prachtige tool om bij healingen te gebruiken.

Zaterdag 16 juni