fbpx
Nana Zoë 2018-01-17T15:54:19+00:00

Nana Zoë

Nana Zoë is muziektherapeute en expert op het gebied van Soundfulness. Ze combineert geluidskunst en performance door met een loopsampler, instrumenten, zang en dichtkunst soundscapes te creëren – een soort landschap van klank en melodie dat het publiek meevoert naar andere werelden.

LaShtaL: een onvergetelijke performance

Tijdens het optreden van LaShtaL bespelen vier muzikanten, waaronder Nana Zoë, westerse en oosterse instrumenten. Laat je meenemen naar een plek waar serene rust en stilte worden afgewisseld door ritmische uitspattingen. Tijdens het optreden wordt een videoprojectie afgespeeld die het spel visueel versterkt. Een onvergetelijke performance aan het einde van de dag op de Happy Spirit Days!

Soundfulness klankontspanning

Gongdrum, sansula, klankschalen, high spirit flute, oceandrum, harmonium en zang vormen de basis voor deze hypnotiserende klankervaring. Nana Zoë stemt zich af op de aanwezigen voor een serene en meditatieve ervaring. Een reis langs de verschillende delen in jezelf, waarna je dieper kunt ontspannen en ervaart wie je werkelijk bent.