“Het leven bewandelt haar eigen pad, de kracht is elke dag te genieten van de weg en te accepteren dat het leven je geeft wat je nodig hebt.”

Irene van Gent

Irene van Gent is yogi, schrijver (Geluk in 8 koppen thee), public speaker en inspirator. Ze gelooft dat je het leven alleen op jouw manier kunt leiden als je weet wie je in essentie bent. Hierdoor durf je keuzes te maken die het beste bij jou passen en zo creëer je jouw ideale leven. Je durft los te staan van de meningen van anderen en vanuit jouw behoeften je leven in te richten.

Over het Achtvoudige Pad van yoga

Op basis van de verhalen uit het Achtvoudige pad van yoga ging Irene op zoek naar haar eigen essentie. Ze ontdekte dat de eeuwenoude levenslessen heel goed bruikbaar zijn in onze huidige maatschappij en dat deze lessen je dichterbij je eigen natuur brengen. Je leert te leven vanuit liefde en je eigen waarheid te spreken. Je gaat steeds weer op zoek naar de diepere lagen van je ziel om de keuzes te maken waar jij blij van wordt.

In haar lezing deelt Irene de levenslessen van Patanjali en persoonlijke verhalen uit haar eigen zoektocht. Daarnaast is er ruimte voor je eigen zoektocht en het creëren van jouw eigen verhaal.

Luister naar het inspirerende verhaal van Irene en ontdek hoe jij de levenslessen in jouw leven kunt toepassen. Tip: op zondag is er een workshop over het Achtvoudige Pad van yoga.