happy spirit festival contact

Happy Spirit Days in de media

Yoga International
Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Het charmante festival in Blaricum belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting.

The Optimist
Dit vinden wij zo’n groot compliment: een artikel op de nieuwe Optimist Daily!

Hei en Wei
Achter de schermen! Wil je weten wie er – onder andere – actief is voor de Happy Spirit Days, lees dan dit artikel uit de Hei en Wei.

Holistik.nl
Life-changing zou dit unieke boutiek festival weleens kunnen zijn…

The Green Happiness
Van een interactieve geurworkshop tot een lezing over wat aura’s nu eigenlijk zijn en van een meditatieworkshop van Tijn Touber tot een lezing over Ayurveda: vervelen zul je je zeker niet. Sounds good? Dan is Happy Spirit Days echt iets voor jou.

Damespraatjes
Er zijn veel festivals, héél veel festivals. Hierdoor lijkt het makkelijk om wat uit te kiezen, maar als je écht iets leuks zoekt, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Kies je het verkeerde festival? Dan kan het maar zo zijn dat je de muziek niks vindt, de mensen er in hele andere ‘sferen’ zijn of dat er eigenlijk niks te doen is. Vandaar dat we jullie hier deze zomer een beetje mee willen helpen door af en toe een goede festivaltip te geven. Zo ook: Happy Spirit Days.